Kvalificerad akuttandvård i Malmö när du behöver det.

Vi gör alltid vårt bästa för dig som behöver akuttandvård snabbt i Malmö. Vi har Jourtandläkare som finns tillgängliga vardag som helg och som snabbt och enkelt kan ta emot dig i Malmö eller Oxie. Det spelar ingen roll om du tillhör folktandvården Skåne eller någon annan privattandläkare, alla patienter är välkomna. Ring till oss eller boka en ledig akuttid online. Våra sista minuten tider är kraftigt reducerade i pris.

Boka en ledig tid direkt på någon av våra kliniker nedan:

Akuttandläkare helg och vardag

Vår akuttandläkare är den tandläkare som tar emot patienter som är i akut behov av tandvård, med andra ord fungerar vi som jourtandläkare vid akuta besvär. Man vet aldrig när olyckan är framme och många gånger kan man behöva tandvård akut, det vet vi, därför sätter vi alltid av tider som är avsedda för akuttandvård. Tider finns alltid tillgängliga för akut tandvård och vi tandläkare på mottagningen i Malmö står redo vardagar och helger beredda att hjälpa dig med dina behov inom tandvård. Om din vanliga tandläkare eller klinik inte kan hjälpa dig med dina akuta besvär är du välkommen att kontakta oss. Vi på Din Tandklinik vet hur påfrestande det kan vara att gå omkring med tandvärk och gör därför vårt bästa för att hjälpa till med dina akuta problem så snabbt som möjligt, ofta samma dag du kontaktar oss. Kontakta oss redan idag för att höra mer om hur vi kan hjälpa dig med akut tandvård.

Vi hjälper dig med dina akuta besvär direkt!

Jourtandläkare på plats

Det är många som drar sig för att besöka sin tandläkare av flera anledningar. Det kan handla om tandläkarskräck, ekonomiska anledningar, eller tidsmässiga till exempel. Risken med att inte direkt lösa ett eventuellt problem med tänderna är att problemet växer till sig så att man blir illa tvungen att kontakta oss i syfte om akut tandvård. På vår mottagning i Malmö och Oxie har våra tandläkare arbetat med kvalificerad akuttandvård sedan länge och har kompetensen att snabbt hitta en effektiv och hållbar lösning. Kontakta oss gärna för att se hur vi kan hjälpa dig till en bättre tandhälsa.

Akut tandvård och priser

Om du är i behov av att boka en tid hos våra akuttandläkare kan vi hjälpa dig! För oss är det viktigt att avsätta lediga tider där du kan boka tid med kort varsel hos en av våra akuttandläkare.
Även Folktandvårdens patienter är välkomna för att boka tid för akuttid.
Bokar gärna på hemsidan på någon av de lediga tider som finns ute, passar inga av dessa så ring eller maila oss så hjälper vi dig.
Här hittar du kontaktuppgifter för akut tandvård. Ovan listar vi lediga tider, sista minuten tider och akuttider

Akut tandvård på vardagar

Kontakta oss per telefon på 040-611 68 90 (Malmö city), 040-21 40 50 (Malmö Söder), 040-654 06 90 (Oxie).
Telefontid: Måndag-fredag kl. 08:00 – 17:00. Har vi mycket att göra så pratat in på vår telefonsvarare så ringer vi upp så fort vi kan.
Eller kontakta oss via mail:city@dintandklinik.se, soder@dintandklinik.seoxie@dintandklinik.se

Akut tandvård helg

Vid akuta besvär under helgen går det bra att ringa 040-21 40 50 (Malmö Söder) eller maila oss på: soder@dintandklinik.se

Telefontid: Lördag-Söndag kl. 09:00 – 15:00. Har vi mycket att göra så pratat in på vår telefonsvarare så ringer vi upp så fort vi kan.

Du kan också få hjälp och råd om vård dygnet runt genom att ringa 1177 eller gå in på https://www.1177.se/Skane/

Akut behandling Malmö

När du behöver en akuttid hos en tandläkare finns vi här för dig. Vi hjälper dig även om du inte har smärta och värk utan bara behöver laga något som gått sönder eller något du undrar. Vi är vana vid akutbehandlingar stora som små saker. Du kan alltid vända dig till oss för hjälp med en akuttid eller akuttandvård.

Man kan ha olika anledningar till att söka en akuttandläkare. En kan vara infektion/inflammation i tand eller tandkött. Ditt tandkött är svullet och/eller rodnat och kan även vara lättblödande.
Vad kostar ett akut besök?
När du kommer på ett akutbesök måste tandläkare först diagnosticera vad problemet är. Detta kallas en akut undersökning. Om man kan hitta en sista minuten tid i vår akutlista kan man få rabatt. Se ovan på våra lediga tider.

Där efter beror det på vilken behandling som krävs. Om tanden måste lagas tar man betalt även för en fyllning. Priset på en tandfraktur beror på vilken tand och hur många ytor på tanden som frakturerat.

Om du har tandvärk och du måste beställa en akuttid så kostar inte akutbehandlingen lika mycket som en färdig rotfyllning utan man betalar bara för akutbehandlingen. Därefter kan man boka en ny tid för avslutande behandling det vill säga rotfyllning.

Frakturerad/lossnad krona eller bro, vi kan hjälpa dig att cementera fast den igen eller göra en ny. Vi diskuterar alltid med patienter innan behandling om vad som är en lämplig akut behandling alternativt slutgiltig behandling.

Har du akuta besvär med käkleden så har vi även kunskap om detta som vi kan hjälpa dig med.

 

 

Emergency dental care

To schedule an emergency appointment please call us 040-611 68 90
Opening hours:
Monday to Friday, 08:00 – 17:00.
Weekend and holidays: please call 040-214050 or send us an email: city@dintandklinik.se

Read more about opening hours during weekends and holidays.
You can also get help and advice by calling sjukvårdsupplysningen 1177 or visiting https://www.1177.se/Skane/.