ÖPETTIDER

Måndag:                    08:00 – 18:00
Tisdag:                       08:00 – 17:00
Onsdag:                     08:00 – 17:00
Torsdag:                    08:00 – 17:00
Fredag:                      08:00 – 16:00

TELEFON
E-POST
STENGODSVÄGEN 137 (TORGET)

238 30 Oxie

Välkommen till Din Tandklinik Oxie

Din Tandklinik Oxie öppnade år 2021 i helt nyrenoverade lokaler med alldeles nya inventarier och maskiner. Kliniken är belägen i Oxie centrum (brevid Mor Idas bageri). Hos oss kan du besöka tandläkare för exempelvis en undersökning eller om du har akuta besvär men du kan även boka in ett besök hos vår tandhygienist som mäter dina tandfickor, avlägsnar tandsten och putsar dina tänder.

Om kliniken

Kliniken har 2 topputrustade behandlingsrum med patientvänlig digital röntgenutrustning och datoriserade journalrutiner. Vi vill vara en praktik för hela livet, som alla i familjen kan komma till. Vi erbjuder vård med ett personligt omhändertagande där kvalité är en viktig del av vår dagliga verksamhet.

Som patient hos oss får du vid varje besök träffa en tandläkare som gör undersökningar/behandlingar/ställer diagnoser. Vi tillhandahåller den högsta kvalitet på tandvård som går att få. Just kvalité är viktigt för oss, därför samarbetar vi endast med svenska dentallaboratorier där vi använder oss av svensk tandteknik gjord i Sverige.

Vår ambition

Här på kliniken har vi en uttalad ambition att du som patient ska känna dig speciell hos oss och att vårt omhändertagande av dig ska bli en så bra upplevelse det nu någonsin kan bli på en tandläkarklinik.

Vi har satt oss för att orden – vård, omsorg och omtanke – ska betyda något i verkligheten också. För att klara detta, både kortsiktigt och långsiktigt, har vi satt upp tre områden där vi vill profilera oss extra.

Information Vi vill redan före en eventuell behandling berätta om vilka kostnaderna blir samt hur denna behandling är tänkt att genomföras.
Samförstånd För oss betyder det att vi är överens över vad som skall göras, när detta ska göras och framför allt att du har fått en förståelse om hur det är tänkt att genomföras.
Ansvar För oss här på kliniken betyder detta att vi tar hand om dig och dina tänder. Så länge du väljer att vara kvar hos oss som patient tar vi vårt ansvar när det gäller dina tänder och att vi på så sätt ska undvika att eventuella problem ska uppstå i din mun.
BOKA EN AKUTTID